Anděl

Anděl

Anotace: ...

ticho je v místnosti
dech se Ti krátí
slaboučké chrupkání
ze snů mě vrátí
otáčím hlavu
rozumem nevěřím
dotknout se dlaní
raději pápěřím...

anděl tu leží
v celé své kráse
křídla stočená v naději
tiše se dívám s bázní samovládce
že poklad jeho odletí...

peříčka jemná
na křídlech září
v tváři zrcadlí se klid
v náručí ležím
jak kdysi Máří
všechno se snažím pochopit

srdce mi plesá
o žebra zvoní
zlehka oči otvíráš
křídla Ti mizí
splynou se svítáním
a z klidu v tváři
už jen lásku pro mě máš...
Autor forget-me-not, 07.01.2008
Přečteno 614x
Tipy 11
Poslední tipující: little.big.sorrow, Lylča, Michael František, face to face, Martinecka23, Danah, kavec
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

slabá je nit
představa, vůně
slábá jsem já
když spím ve Tvém klíně
slabé je vše,
co dřív bylo silné
slabé je to,
co bývalo mylné...

slabá je možná i tahle báseň, ale v tom případě je všechno v pořádku...pak se stává tím nejlepším protikladem citu, který k ní inspiroval:)

08.01.2008 12:45:00 | forget-me-not

hm, slaby

08.01.2008 11:38:00 | the_carrion

velice pěkná :o)

08.01.2008 08:51:00 | Martinecka23

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí