Láskou míjená...

Láskou míjená...

Anotace: Taková momentka, co mě v mžiku napadla...

Já, ač jsem láskou míjená,

snad nejsem ztracená...

Prach jsem, v prach se obrátím,

ach, kéž se neztratím...

Vítr v dáli píseň zpívá,

žal do srdce vrývá...

Kéž se zpátky jednou vrátí,

osud můj vyvrátí...

Spánek můj byl okaden,

v ten můj soudný den...

Toužím být jen chvíli volná,

když není proč být svolná!
Autor Nikytu, 07.01.2008
Přečteno 361x
Tipy 11
Poslední tipující: Charibeja, Dračičák, Yukki, Bíša, Danah, kavec, Psavec
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A mě se líbí.

10.01.2008 14:19:00 | Dračičák

Já bych nesouhlasil, mě přijde taková...frázovitá, ale je to jenom můj názor.

08.01.2008 10:06:00 | CorrimsonTom

...se ti ta básenka moc povedla Jirka kavec

07.01.2008 19:30:00 | kavec

Na takovou momentku je velmi pěkná.

07.01.2008 19:09:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí