Vyměnila bych

Vyměnila bych

Anotace: včera před spaním přišel nápad a dneska cestou vlakem se dostavila i inspirace...prostě ať mají pravdu či ne, své štěstí kvůli tomu nezatratím :-)

Vyměnila bych každé slovo
napsané
za jedno hloupé „ach“
zašeptané
do mých vlasů, tvými ústy

Vyměnila bych každou větu
odeslanou
za bílou stránku
nepopsanou
mít tak blíž tvou vůni, tebe

Vyměnila bych každý náš rozhovor
na icq
za tvé oči blízko mých
za tvůj hlas a šálivý smích

Nesnáším to dopisování,
nesnáším ten pocit,
když cítím, že jsi smutný a nemůžu se zeptat
proč??
Některé věci nejdou
/jen napsat/
Nesnáším to okno,
se jménem tvým,
to, že nemůžu tě obejmout a umlčet tím všechny,
všechny ty, co nás nechápou,
/naše mám tě rád(a)
naše přátelství
naše duše, co v souznění vrní/
Umlčet tak všechny ty, co nám nevěří,
ani nos mezi očima,
co neví, že k zalíbení stačí vteřina

Co je nám do nich, viď?
My máme náš svět,
do kterého před nimi utečeme
My máme náš svět,
úsměvy a duše otevřené
Autor jitaaa, 07.01.2008
Přečteno 312x
Tipy 4
Poslední tipující: Lisa.Ginmi, 0-0, amatér
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neexistuje nic sobečtějšího než nepřát trochu vzájemné blízkosti těm, kteří ji potřebují k životu...

08.01.2008 20:43:00 | Lisa.Ginmi

a tak je to jedině správné. kašlete na ně a užívejte si vzájemně jeden druhého :)

08.01.2008 12:38:00 | 0-0

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí