Miluji tě

Miluji tě

Anotace: .

Miluji tě celého, i s tvými chybami,
ty mi ale lásku neoplácíš květinami.
To mi ovšem nevadí,
jelikož láska mi každý den osladí.

Miluji tvé rty, když se dotknou mýych
a procitnou v souzněních.
Miluji tvé tělo a tvé ruce,
jež mne hladí po tvářích.

Avšak nevím, jestli ty miluješ chyby mé,
které se mi připomínají den ode dne,
a kterých se nemůžu zbavit.
Nedokážu se změnit.

Ale vím, jednou mi řekneš,
že mě miluješ
a tím mi kousek svého srdce daruješ.

A já ti daruji kousek srdce svého
a dále tě budu milovat úplně celého,
jakož i ty bydeš milovat mne
a snad nikdy nebudeme litovat dne,
kdy jsem neřekla ne.
Autor Cathy, 07.01.2008
Přečteno 413x
Tipy 1
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Malučko neučesané, ale má svoju myšlenku, je to hezké vyznání, jenom ne všude musí být mermomocí rým. A děkuji za komentík, s tím pláčem máš pravdu.

27.01.2008 20:41:00 | NikitaNikaT.

Hezká básnička. Ještě se k ní vrať a dočeš.

27.01.2008 20:15:00 | J.Švihovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí