V moři ryba

V moři ryba

Anotace: někdy se to prostě nepovede

Proč už i láska bolí?
Srdce ti neustále trvá?
Máš pocit, že tě to snad skolí
A že časem jenom mrháš.

Nechce se ti do předem prohraného boje
S protivníkem na kterého nemáš sílu
Proč láska nemůže být tvoje?
Radši si nehrát na milounkou vílu.

Hrát si na roztomilou vílu
Která touží po romantickém vztahu
Na to člověk nemůže mít sílu
To radši skočí z nejvyššího svahu

Člověk je bytost ovlivnitelná tak lehce
A v tom je ta chyba
Tak stane se i to co nikdo nechce
A z tebe je jen další ryba

Prostě jen malá ryba v moři
Kde jich ale plave mraky
Jeho nezajímá že tvé srdce hoří
Nejen tobě- mnoha dalším taky

Jsi pro něj jen jedna z mnoha
Prostě jen hračka se kterou si hraje
Nevolej na pomoc boha
Jeho nezajímá že tvé srdce taje

Tak se tomu postav a vylétni vzhůru
Máš na to žít si svůj život jako dříve
Tak zažeň tu hroznou noční můru,
Jde přece o to prožít ty nejkrásnější chvíle.
Autor defres, 07.01.2008
Přečteno 289x
Tipy 2
Poslední tipující: Erion Fate, excited
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí