Díky , že Jsi

Díky , že Jsi

Anotace: Jsi ,jsi ,jsi.....

Jsi mojí Oporou
Jsi mojí Sílou
Ve Štěstí a Radost,
Jsi mojí Vírou
Jsi Jemný,
jak dotek křídel motýla
Jsi Něžný,
když Tvá ruka se mne dotýká
Jsi Vášnivý,
když Líbáš
Jsi Krásný,
když se usmíváš
Jsi Milující,
vždyť Lásku v Srdci pro mne máš
Jsi hravý jako dítě

MILUJI TĚ ...
Autor Solledat, 07.01.2008
Přečteno 771x
Tipy 2
Poslední tipující: Dračičák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí