síla okamžiku

síla okamžiku

Anotace: chvilku svítí sluníčko... tak zkusím přivolat jaroooooooo

dnes jsem cítila
sílu jarního slunce

zář oslepovala, bodala...
silnice se leskly,
jak jedny slzy
co přišly tiše,
s výmluvou
na prach

vše se zdálo
že září...
jak jedny oči,
ve kterých jsem
z blízka vídávala
svůj odraz

slunce hřálo
na tváři...
jak jedny dlaně,
co uměly pohladit
i dávat

a to ostré světlo
mě nutilo
přivřít víčka,
jak jedny ústa,
když se sladce
vplétaly do mých
Autor Popelka, 08.01.2008
Přečteno 468x
Tipy 12
Poslední tipující: Špáďa, obyčejná, jedam, WhiteSkull, Psavec, Pišák, Dračičák
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmmm....parádní líbí moc...

20.05.2008 23:52:00 | jedam

Pěkná, líbí se mi.

14.01.2008 00:13:00 | Psavec

... já Ti pomůžu ... jarooo! ... jarooo! ... tak prý už je někde na cestě ...

08.01.2008 07:57:00 | JardaCH

Má to opravdu sílu...pěkně napsáno

08.01.2008 07:50:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí