Před spaním..

Před spaním..

Anotace: *****

Před spaním zas na chviličku,
myšlenky letí ke hvězdám.
Zašeptám si svou modlitbičku,
to jak jsem šťastná, že Tě znám.

Vzpomínka letmo zavadí,
o Tvou milou tvář.
V duchu mě Tvůj hlas pohladí,
otevírám svůj noční snář.

Prstem do vzduchu maluji,
srdce, co jenom Tobě patří.
Do tmy šeptám, jak Tě miluji,
už ať mé oči ty Tvé zpatří.

Přeji si lásko tady a teď,
dokud ještě vzhůru jsem.
Ať můj polibek obletí svět
a Tobě ať zdá se krásný sen...
Autor estrellita, 08.01.2008
Přečteno 360x
Tipy 10
Poslední tipující: Martinecka23, dva, NikitaNikaT., Kanzy, Mácha, Psavec, Bíša, WhiteSkull, Dračičák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí