Výčitky

Výčitky

Anotace: ...krátký rozhovor...

Zlomils mi srdce.
Vždyˇžádné nemáš.
To není pravda, vše jsem Ti dala.
Nelži, jen jsi mě využívala.
Ne, ne, ne, nevinnost, něhu, nic jsem si nechala.
Hlouposti, už mě nudíš.
Neodcházej. Prosím.
Nedělej scény a vstaň z té země.
Proč mě opouštíš? Vrať se ke mně.
Věci si vyzvednu později.
Sbohem.
Autor hechicera, 08.01.2008
Přečteno 371x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

au au, to bolí

08.01.2008 14:46:00 | Dračičák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí