svět naruby

svět naruby

Anotace: to zná asi každej ne??:-D

Měsíc vychází, slunce zapadá,
celý svět naruby, dneska mi připadá.
Zelené je nebe, modrá je tráva,
sluníčko večer, měsíček z rána.

Povzdech je sláva, jásot je konec,
na začátku pohádky říká se konec.
Jenom ta láska je tam, kde má být,
Vždyť bychom bez ní nemohli žít.
Autor emi-lee, 08.01.2008
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: LisSe
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"na začátku pohádky říká se konec" to se míi líbí^_^dobrej obrat

08.01.2008 20:15:00 | W.Ginny

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí