For You:-*

For You:-*

Anotace: <3

Po dlouhé době příchází pláč,
i tu nejmenší skulinku v sobě máš.
Pluju sám tichou vodou,
můj rozum pláče nad náhodou.

Avšak jedno Srdce,
Mě stále hřeje.
Je to,to Tvoje.
Stále se na Mě směje.

Jsem za to rád,že
Tě stále mám,
nabudu plakat,
nikomu Tě nedám!

Budeš Moje všechno,
pocelý Můj Život,
stále Tě budu cítit,
ikdyby Mi někdo uzavřel přívod.

Jsem Tvůj A taky stále budu,
pamatuj si to prosím Zlato,
nerozdělí nás nic,
ani třeba woodoo:P

Miluji Tě stále a Ty to víš,
Cítím toho stále více,
Avšak Ty to uslyšíš.

Jsi to všechno,
co mám,
nehcu Tě nikomu dát
ani za blbý fám.

Budeš v Mém Srdíčku stále a pořád,
jednou o tom natočím i pořad:P
Miluji Tě Zlatko Moje:-*
Jsi Moje Všecičko:-*
Jenom Pro Tebe Bije Mé Srdíčko:-*
Autor Lukii, 08.01.2008
Přečteno 519x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ty rýmy, ty rýmy...

08.01.2008 21:17:00 | colorka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí