Půlnoc

Půlnoc

Anotace: O bezesných nocích...

Půlnoc

Setmělý pokoj ...
jen světlo měsíce
osvětluje Tvoji spící tvář.

Chtěla bych Tě pohladit,
ale bojím se ,
že sny Tvé se přeruší.
Chtěla bych Tě líbat
a sny s Tebou snívat,
usínat v Tvém náručí.

Touhá má ,bys mne miloval,
nejen lásku sliboval.

Půlnoc ,
myšlenky mé se honí hlavou,
oči moje v slzách plavou.

Spíš a doufám ,že sníš o mě,
že jsem tu pro Tebe a Ty pro mne.
Autor Solledat, 08.01.2008
Přečteno 334x
Tipy 8
Poslední tipující: dva, vodnař, Mácha, WhiteSkull, excited
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nejen v čase půlnočním
kdy zní hlasitě vteřiny
a sny ukrývají peřiny

09.01.2008 12:52:00 | vodnař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí