Růže slzám

Růže slzám

Anotace: O růži ,nebo o lásce?

Růži ,
tu od Tebe,beru si z láskou ,
spojí nás navždy milostnou páskou
Bude mi radostí,bude mou potěchou
a někdy snad,bude i útěchou,
při smutných chvilkách rozjímání
Vždyt nikdo nemá ani zdání,
co všechno život přinese.

Nebude nikdy Tvá Růže uvadat,
nesmí nám strádat,
nesmí nám opadat.
Vždyť tato Růže rudá ,
je Tvá Láska.
Autor Solledat, 08.01.2008
Přečteno 319x
Tipy 5
Poslední tipující: vodnař, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí