Marnost

Marnost

Anotace: Snad proto ........

Ležím, sním o tobě,
na podlaze velkého sálu,
sním o tom,
jak pro tebe lámu skálu,

jež je další
z řady klacků,
nechci už znova
od života facku.

Slunce svítí
a čas plyne,
má láska k tobě
se neustále vine.

Je mi smutno,
těžká doba,
je to na nic,
víme oba.

Tvoje krasné
malé dlaně,
děkuji ti,
bože, za ně.
Autor Dasson, 09.01.2008
Přečteno 478x
Tipy 1
Poslední tipující: forget-me-not
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí