Dokážu cokoliv....

Dokážu cokoliv....

Anotace: Dokážu vše kromě jediného...

Můžu cokoliv třeba se dotknout nebe.
Jediné co nedokážu je dotknout se tebe.
Vidímkamkoliv kam budu chtít.
Ale krásu tvou mé oči nedokážou zachytit.
Můžu o čemkoliv mluvit jen ne o tvoji kráse.
Jako bych němí byl každému zdá se.
Můžu cokoliv chytit jen né tvé srdce.
Na tohle mám chromé ruce.
Dokážu cokoliv třeba se dotknout nebe.
Jen nezvládnu jedine milovattvou krásu, tebe..
Autor Blade Safety, 09.01.2008
Přečteno 559x
Tipy 4
Poslední tipující: Yukki, Martanka, pulita alma
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc hezký.....nejspíš vím cos tim myslel...

09.01.2008 21:22:00 | Yukki

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí