Sluneční paprsek

Sluneční paprsek

Anotace: ***

Sluneční paprsek osvítil mé ztvrdlé srdce.
Proud ztuhlé lásky se valí vpřed jako láva.
Nechci ji nechat vyhasnout.
Dlouho doutnala pod povrchem.
Mohutný proud emocí exploduje.
Naplňuje každou skulinu v mém těle.
Zaplavuje mne rozkoší,
nechá vyklíčit nové semínko,
aby si láska našla
na slunci své místo.
Autor devcatko z jetele, 09.01.2008
Přečteno 360x
Tipy 3
Poslední tipující: Pišák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí