K čemu je asi láska?

K čemu je asi láska?

Anotace: Pohádka, kterou si člověk vypráví, aby nezašel...

Svět je dnes o rok starší
a světla velkoměsta
nás nevystraší.
Je to osud, osud, osud...

Tak horká, horká, horká,
milá, milá, milá.
Déšť je teplý
a vítr klidný.

Přináší nový nádech...

Svět je dnes o rok starší
a světla velkoměsta
nás už nevyděsí
Je to osud, osud, osud...

Hřejí a hřejí a hřejí,
už nás nerozdělí,
půda je měkká,
a voda stéká a stéká...

K čemu je asi láska?
Autor Charlie Mero, 09.01.2008
Přečteno 277x
Tipy 1
Poslední tipující: WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí