Radost a naděje.

Radost a naděje.

Anotace: Podzim života je krásný ,jako podzim v přírodě....

Nechci už zpívat o smutku,
co trápí poblouzněnou duši,
vždyť láska a radost,
každému víc sluší.

Není už jara čas i léto také končí,
však podzim ,bývá nádherný,
všechny barvy střídá
a každému své ovoce,
kdo chuti má ,tak přidá.

Slunce ještě krásně hřeje
a štěstí se zase směje ,
v očích svítí plamínky,
vždyť v mozaice života ,
jsou to pouhé kamínky.

Jdi vždy svou cestou ,
byť je třeba trnitá,
snad někdy
i k Tobě láska zavítá.

Zase bude komu zpívat,
zase bude koho líbat
a ten smutek , černý mrak,
odletí jak vyplašený pták.
Autor Solledat, 09.01.2008
Přečteno 332x
Tipy 2
Poslední tipující: prostěholka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Určitě:-))

28.02.2009 01:25:00 | prostěholka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí