Zatoulaný polibek

Zatoulaný polibek

Anotace: ...

Ještě je jeden
Zatoulaný polibek
Přemýšlím zda-li víš o něm
Možná že ne….
Protože já si ho vymyslela
Jenom tak
Abych měla důvod jednou Ti ho dát
A Ty o něm nevěděl

Až se budeš divit
Když Ti otisk mého lesku
Přistane na ústech
Řeknu jen
Nediv se
Vždyť jsem ti ho dlužila
A Ty nebudeš vědět
a budeš o tom přemýšlet
A já se budu smát
a ještě naposled
Ti stírat třpytky z rtů

...
Autor Andee, 09.01.2008
Přečteno 335x
Tipy 8
Poslední tipující: pejrak, maena, Pišák, Petbab, Jiparo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbám Tvou báseň. Nemohu jinak

10.01.2008 08:40:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí