Touha

Touha

Anotace: Touha je zázrak i zkáza milujících, po touze zbydou jen srdce truchlícíh...

Chtěl jsem se oblaků dotýkat,
místo toho teď lížu zem,
nezbývá než hořké sliny polykat
a říkat si: Čert to vem!
Toužil jsem dvoje křídla mít,
najednou zlámané mám i to jedno,
snažil jsem se za svou lásku bít,
místo toho tě vídám už jen letmo.
Svét zdál se být jasný, aspoň na chvíli,
však já se ponořil do tmy,
sny mé se na střepy rozbily,
nezbýde nic víc, než býti smutný...
Autor Dani13, 09.01.2008
Přečteno 401x
Tipy 4
Poslední tipující: Danah, Nevermind, niky x), Martez
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí