Ujíždím si na polibcích hvězd

Ujíždím si na polibcích hvězd

Anotace: Víte jak krásně hvězdy líbají, když po nebi sem tam si létají?

Ujíždím si na polibcích hvězd,
ujíždím před realitou,
hledám si k tobě směr tisíci cest,
snad ji najdu někde ukrytou.
Tu cestu cest, co k tobě mě vede,
v noci i ve dne hledám dál,
vichřicí, deštěm či ať sníh mě zebe,
tou cestou trnitou mě vítr hnal.
Angie jsi anděl s jemnými rysy,
Angie jsi ďábelské plémě,
tyto dvě cesty se v tobě mísí,
plamínek lásky jsi zažehla ve mě.
Autor Dani13, 10.01.2008
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí