RESERVA V ŽIVOTĚ

RESERVA V ŽIVOTĚ

Anotace: pro kámošku z práce

Při skřítčí lžící pojídám štangli
rozervi duřící dělnici z Č.K.D. kolby
zazvoní na lahvi poslední slza od retů nažraní
pod psi poklekni k frajtrům stehenním čichni
a odvrať se k radiím stereofonním
pryč jdi a rýmuj básně té dělnici z továrny
co už není a nejsi ani ty ani ráno večerní .
Autor Lipschowski, 10.01.2008
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí