slova jež děkují..

slova jež děkují..

Anotace: Mé lásce,anděli strážnému co bdí nademnou.

Křičím slova díků a uznání,
To srdce mě k tomu dohání.
Milovat,vskrytu duše jí mít rád,
a na svět se jen smát.

Radost a klid v duši již teď mám,
Odpouštím smutku a černým tmám.
Radovat se není těžké už to znám,
křičím to světu,já lásku mám.

Je milá hezká růže květ,
je na ni radost pohledět.
Já děkuji za tvou píli,
moje duše nyní sílí.

Zastání v tobě velké mám,
jak milé,už nejsi sám!
Mé chvíle trávím s tebou,
s láskou,citem a obrovskou něhou.

Mé srdce už znavené není,
mám doma obrovské jmění.
Tvá láska je nade všechno zlato,
co já ti dám jenom za to?

Snad mé srdce i život svůj,
Miluji tě, medvídek tvůj.
Autor Medvídek@.., 10.01.2008
Přečteno 528x
Tipy 2
Poslední tipující: Pišák, excited
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Hezkýýý

10.01.2008 00:41:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí