Nejhlasitější láska

Nejhlasitější láska

Anotace: Ta nevyřčená prý bývá největší... Má zkušenost

Země si vyšla
v nylonkách k nebi.
A my teď zalévaní
začneme růst.
Pečovat o zrníčka.
Škubeme plevy.
Z listenů obnažených
kape nám půst.

Zapadlo slunce
do tlamy nenasytné.
Před svitem skomíravým
hledáme skrýš.
V rozpacích rozbíjíme
svou lávku od naděje,
do hlubin promáčených
padáme výš.

Zvoníme umíráčkem.
Paprsku pobledlému
na hranách rozjásaných
steleme rov.
Svým dlaním k pohlazení,
pohledům uplakaným,
tisícům spolykaných
milostných slov...
Autor Madelaine, 10.01.2008
Přečteno 366x
Tipy 5
Poslední tipující: Chonglee, Monsignore, Dračičák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V rozpacích rozbíjíme
svou lávku od naděje,
do hlubin promáčených
padáme výš.
tak tohle nemá chybu,krásné obraty....:-)

10.01.2008 10:40:00 | Monsignore

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí