Duše má jiný cíl

Duše má jiný cíl

Anotace: ...o těch, co nejsou těmi pravými...

Sama, stále sama, kdo má to vydržet?
Do peřin vtisklá má tajná přání.
City na uzdě snažím se udržet,
slzy přicházejí po každém zklamání.

Chcete se jen pobavit?
K ničemu jinému Vám nesloužím?
Srdce moje unavit,
ať se klidně usoužím.

Vy zadaní, co ženy máte,
míjejte mně bez poznání.
Svůj chtíč Vy dobře znáte,
domů vracíte se bez doznání.

Nechci už být hračkou pouhou,
záležitostí na pár chvil.
Tělo mé zmírá touhou,
duše má však jiný cíl.

Potřebuju někoho, kdo bude tady pro MĚ,
abych nebyla jen páté kolo u vozu.
Vy všichni žijete v jiném domě,
už nechci zaujímat statečnou pózu.

Chci být teplem domova a oporou,
žena, ke které budete se vracet.
Ne jen tou malou potvorou,
se kterou hlavu budete ztrácet.

Vy máte jistoty svoje,
nechcete o ně přijít.
Nezajímají Vás potřeby moje,
takových jako já, můžete tucet najít.

Jsem taky jen člověk,
prosím víc mi dejte.
Pravou láskou vezmu za vděk,
nebuďte snobci, i mě to dopřejte...
Autor estrellita, 10.01.2008
Přečteno 303x
Tipy 7
Poslední tipující: Martinecka23, kroužek, ninive9, Bíša, WhiteSkull, Mileninka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

rozumím Ti..

10.01.2008 09:31:00 | Mileninka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí