Copánky

Copánky

Anotace: ...

Copánky spletla sis,
z tvých vlasů barvy ohně.
Oblékla košilku,
co měla barvu červánků.

Pak jsi ulehla
a prstem kývla.
Přitulili jsem se k sobě,
jak ty dvě sochy na hřbitově.

Pod dekou schované,
zkoumáme lásku.
Lehoučce tápeme,
s nocí uzavíráme sázku.
Kdo dřív spatří svítání,
zda-li ona, či my.

Pak ptáci surově zařvali
a byl čas vstát.
Rozpustila copánky,
oblékla uniformu šedou,
vzala mě za bradu
políbila a odešla.
Kus mého srdce šel s tebou.
Autor hechicera, 10.01.2008
Přečteno 341x
Tipy 4
Poslední tipující: excited, Marfuša, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Rezaté copánky jsou okouzlující.

10.01.2008 13:15:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí