Láska

Láska

Anotace: ...

Láska, je pocit štěstí.
NE.
Láska je, jako po zemi rozházené klestí.
NE.
Láska je, slečna co vešla do snění.
NE.
Láska je, slunce co právě má zatmění.
NE.
Láska je, jako zákeřná zmije.
NE.
Láska je, průšvih co do očí bije.
NE.
Láska je, můra Smrtihlav.
NE.
Láska je, k nenávisti protiklad.
NE.
Láska je, srna schovaná v mlází.
NE.
Láska je, dopis co nedorazí.
NE.
Láska je, děvka vyválená v škarpě.
NE.
Láska je, voják co stojí na vartě.
NE.
Láska je, jako mávnutí motýlích křídel.
NE.
Láska je, posledního jídla příděl.
NE.
Láska je, byla a bude.
ANO.
Autor feenuit, 10.01.2008
Přečteno 325x
Tipy 4
Poslední tipující: hechicera, night.rainbow
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí