Strašně moc bych chtěl být s tebou

Strašně moc bych chtěl být s tebou

Anotace: Typicky se mi nechtělo učit a myslel jsem trochu na jiné věci nebo spíš lidi :D, tak jsem napsal tuto básničku a byla oceněna pusou :)

Sbírka: Básně o ní a pro ní

Snad nemůžu tolik chtít,
abys se mnou chtěla být.

Avšak má láska k tobě bude věčná,
snad jednou za to budeš vděčná.

Doufám, že nevidíš jen moje chyby,
snažím se plnit tvé přání i své sliby.

Naše kamarádství mi hold musí stačit,
nemůžu na tebe pořád jenom tlačit.

Na tvé dlani je mé srdce,
ale zatím ho jen mačkáš strašně prudce.

Jen malá chvíle s tebou rozjasní celý můj den,
proto chci být stále s tebou jen.

Věřím, že i já dokáži rozjasniti tvoje dny
a splniti tvoje sny.

Dřív možná myslel jsem jen na sebe,
ale teď zase musím myslet pořád jen na tebe.

Doufám, že včas si uvědomíš,
že já jsem ten člověk, o kterém stále sníš.

Snad Bůh dá a ta chvíle nastane,
já jen modlím se, ať to pak tak i zůstane.

Pak splní se můj věčný sen,
budeme spolu chodit za ruce ven.

Dal bych vše za s tebou strávený okamžik,
i kdyby to měl být sebemenší mžik.

Pokud nemáš jinačí vkus,
taaak to se mnou PROSÍM zkus.

Tak nebudu už tě více zdržovat
a sebe trápením sužovat.
Autor PECEN-chleba, 10.01.2008
Přečteno 654x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí