Být s tebou je radost

Být s tebou je radost

Anotace: Tak tohle by si asi zasloužilo ještě nějakou úpravu a rozšíření a možné se ho taky dočkáte, takže to berte spíš jako beta verzi :D Enjoy it ;)

Sbírka: Básně o ní a pro ní

Když jsem tě potkal,
viděl jsem anděla,
z počátku ke mně...
jít si moc nechtěla.
Pak náhle přiletěl
Amorův šíp,
hned nám dvěma bylo
o hodně líp.
Jsi mou radostí,
jsi mým snem
chci s tebou trávit
celičký den.
Chtěl bych...
Na trávu
pod hvězdy
položit deku
vyměnit si s tebou
spoustu doteků.
Natrhat ti spoustu hezkých kytek
sledovat krásu pohybů tvých lýtek.
Zahodit všechny starosti za hlavu
uplést ti věneček, dát ti ho na hlavu.
O bezstarostném životě spolu mluvit,
nepřestávat se k sobě pořád jen tulit.
To je mým přáním i mým snem,
procházet s tebou každičkým dnem.
Autor PECEN-chleba, 10.01.2008
Přečteno 723x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí