Prázdný srdce lán

Prázdný srdce lán

Anotace: Tohle je asi 2 a půl roku stará básnička. O lásce a tehdejší nejostotě a strachu ze zklamání...

Vždy po štěstí přijde čas,
Kdy smutek navrátí se zas.

A skončí naděje a skončí plány
A v srdci, jak na poli prázdné lány
Zůstanou a nikdo je
Už nikdy neoseje.

Láska odchází a nemává,
Jen oči pro pláč nechává.
A rty už úsměv netvarují
Rytíř zemřel před dračí slují.

Mé srdce krvácí
A přání se před očima se ztrácí.
Slaně chutná moje tvář
Mou duši probodl mi žhář.

Oči těkají po dopisech
A čtou v milostných popisech.

Rty šeptají jméno jeho,
Jméno milovaného…
City odchází
A mně něha schází.

Snaha bolí
A myšlenky snažší cestu volí.

Srdce mé zarůstá mechem,
Kde jsou ta slova, cos říkal jedním dechem?
Autor Karmínka, 10.01.2008
Přečteno 346x
Tipy 4
Poslední tipující: Necro Immortalis, Charibeja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Štěstí nikdy netrvá dlouho, ale naštěstí ani trápení nemívá dlouhého trvání. Musíš doufat.... Já se o to také snažím. :)

12.01.2008 21:22:00 | Charibeja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí