JDI...

JDI...

Anotace: TED UŽ VÍM KAM PATŘÍŠ!!

vzal si mi něco bez čeho nemůžu žít,
odešel si a nechal si mě tu.....
vlastně ty si mi nic nevzal...
já jsem ti to dobrovně dala...
myslela jsem že u tebe se bude mít dobře!
že ty mu nikdy neublížíš a nedovolíš aby se trápilo...
abych se trápila já...
chtěla jsem aby už navždy patřilo jen tobě..
aby sis ho vážil jako kdyby bylo tvoje...naše společné,
ale ne...zničil si ho...zahodil...totálně odepsal!!
vzal si mi moje srdce které jsem ti dala
bylo plný lásky jen a jen k tobě!
nevážil sis ho ani lásky co byla a pořád je uvnitř...hodil si ho do kouta
tak jako si odhodil mě samotnou!
tak běž...vstan...jdi do kouta
seber to srdce a vrat mi ho!
MOJE SRDCE NEBUDE POHOZENÝ NĚKDE V KOUTĚ!
VRAT HO CHCI HO ZPÁTKY!
vem si z něj jen tu lásku co v něm je tu lásku co patří tobě
tu zahod...srdce mi vrat...
a víš co?
TY SI SEDNI DO TOHO KOUTA
TAM JE TVOJE MÍSTO!
Autor Deniska, 10.01.2008
Přečteno 457x
Tipy 3
Poslední tipující: Santinan Black, niky x)
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Překrásné, ale neboj srdce se vyhojí a zase si najde cestu k jinému srdci a snad, možná, asi konečně bude šťastné... Krásná báseňka, je v ní mnoho pocitů

11.01.2008 10:07:00 | Santinan Black

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí