Letní večer

Letní večer

Anotace: procházka milenců při západu slunce...

Dva milenci ruku v ruce jdou
Při slunce západu prochází roklinou
Nádherných červánků tlumený svit,
Dodává duším podivný klid.

Poslední paprsky letního slunce,
Milostné pocity jim plní srdce,
Jdou sami, nic jim nechybí,
Ještě dva kroky a pak se políbí.

Slunce už zapadlo a hvězdy vychází,
Stříbrný měsíc rozzářil nebe,
Svým svitem stříbrným tento pár provází,
Ze země slyší:“miluji tebe“

A tato slova, nesou se do dáli,
Potůček potichu zpívá si písničky,
Milenci zastaví, lehnou si do trávy,
V zájemném obětí sledují hvězdičky.

Nakonec usnou na lesní mýtince,
Tak jako včela spočine v květince,
A tohle všechno má milá myšičko,
Chci prožít s tebou, nejdražší Leničko.
Autor Frosty28, 10.01.2008
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: PoeziGirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

takovejhle styl básní se mi lííííííbbííí

02.02.2008 18:42:00 | PoeziGirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí