Co bude dál.....?

Co bude dál.....?

Anotace: ....

Myšlenky se honí
jen za ní
moje mysl mi říká
'ty vole ser na ní.

Ona za to nestojí
je jak kukačka
která své ptáče odhodí

Jenže já nechci
já ji miluju
každičkou část,na ní zbožnuju.

Ona je dokonalá
má svůj styl
je nádherná jak
němý film.

Stačí jen koukat a
obdivný vzdych,začne
z mých úst stoupat.

Moje mysl mi říká:
'podívej co ti udělala
posledních pár měsíců
jako jed v tvých žilách kolovala.

Ne to jed nebyl
ale láska
alespon myslím,
zbytky vzpomínek
si horší časy syslím.

Co ted.....?
Asi svou fantasii zapojím
na své otázky
doufám,že odpovím.
Autor Sparhawk, 10.01.2008
Přečteno 364x
Tipy 7
Poslední tipující: Mraveneček, PrincessOfTheNight, excited, Traci, Verule
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedené dílko...ja bych to jen obratila na opacne pohlavi a vyjadrilo by to i me pocity;)

22.02.2008 17:08:00 | PrincessOfTheNight

Láska? Nezapomenutelná..
Bolest? Nekončící..
Co si vybrat, když víš, že rada srdce by zradila?

26.01.2008 14:07:00 | Traci

Jo, není nad zkušenost.

15.01.2008 23:13:00 | Verule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí