Láska není pro mě

Láska není pro mě

Anotace: .-.

už ani nevím jak to vyjádřit
už nemám touhu žít
každý chce lásku darovat
nemám chuť ji však opětovat
co se to se mnou sakra děje
kam můj život teď spěje
dřív bych pro lásku i zabil
udělal cokoli jen aby byla šťastná
ale teď..jako bych pistoli nabil
cítím jak končí ta doba slastná
spíše je už dlouho po ní
a já jen přežívám v minulosti
ve večném vzpomínání
na ty chvíle radosti
proč už nemůžu milovat
cožpak se toho bojím
chci za lásku bojovat
dokud na nohou stojím
i poté co padnu
hlavou tvrdě k zemi
a snad trochu zchladnu
a zvednu se s obtížemi
možná nebojuji o lásku
ale s vlastně s ní
když už dvakrát mě dala v sázku
co se mnou ještě udělat smí
už vážně nevím jak dál
tak moc rád bych lásku dal
jenže opravdu mi to nějak nejde
ale co na tom vlastně sejde
už smířil jsem se s tím
že milovat nesmím
možná trest a možná dar
však životu zdar
ať ani minuta nepřijde ve zmar
Autor Nomad, 11.01.2008
Přečteno 309x
Tipy 3
Poslední tipující: Maro Deives, Dračičák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snahou vše začíná a lenivosti končí.

23.01.2008 21:00:00 | KATHY

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí