Vyznání

Vyznání

Anotace: Co mi zbývá ....

A ač si myslím,
že nemám
na verše nadání,
přesto věřím,
že mé city
v tomhle podání,
alespoň trochu
mou láskou
k tobě zavání.

S tebou mám svět
jako na dlani,
děkuji ti,
že jsi sílou,
co mě pohání.
A tobě, Bože,
děkuji, za možnost
tohoto vyznání ...
Autor Dasson, 11.01.2008
Přečteno 820x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, maena
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

no zírám, neřekl bych, že nemáš nadání, kouzlo i duši to má.

11.01.2008 22:34:00 | Aka Kiss

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí