Ráno v kanceláři

Ráno v kanceláři

Anotace: Je mi smutno ....

Sedím tu sám u stolu,
hlava mi ňák klesá,
myslím stále na tebe,
mé srdíčko plesá.

Sedím si tu na židli,
hlavu ve svých dlaních,
srdíčko mi šeptá,
vydej se hned za ní.

Sedím si tu ve tmě,
srdíčko nic nedbá,
vezmu rozum do hrsti,
takto se to nedá.

Sedím tu sám v tichu,
srdce to už vzdalo
zase další ráno,
které mě dostalo ...
Autor Dasson, 11.01.2008
Přečteno 370x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí