Co mi říkají Tvé oči???

Co mi říkají Tvé oči???

Anotace: ...No coment...

Co mi říkají tvé oči?

Co mi říkají tvé oči?
Ptám se a odpověď nečekám
Vidím však, že svět se točí
Já pořád kráčím, nevím kam

Tvé oči hledám stále dál
Hledám na dnech všech moří
Koukám do dáli z velkých skal
Stále se do vzpomínek nořím

Kam zmizely ty dva kamínky?
Kde teď ty hvězdy září?
Nenechám vyblednout vzpomínky
Hledat tě budu ve snáři

Až najdu je jednou na konci světa
Já přimknu se k sobě napořád
Nepustím je pryč po celá léta
V mém srdci budou napořád…
Autor Želwice, 11.01.2008
Přečteno 337x
Tipy 1
Poslední tipující: Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí