...::: Okamžik štěstí :::...

...::: Okamžik štěstí :::...

Anotace: 22:53

Okamžik štěstí zažil sem s tebou,
podalas mi ruku a já tě táh celou.
Chtěl sem s tebou být,
srdce sem ti chtěl vzít,
sme až moc rozdílní,
srdce mé se nesklidní,
ani když se zastavi.
Za zástava
mě jen na bolest připraví.

Tak krok vpřed v náruč smrti,
sem blázen jak každý tvrdí.
S výrazem šíleným dolů se pustím
až dopadnu na dno
Autor deSolAxe, 18.06.2005
Přečteno 444x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí