Divadlo

Divadlo

Anotace: ..

Ztratil jsem v tobě lásku,
ztratil jsem oporu.
Za naším vztahem,
zatahujem oponu.
Končí tak
naše malé představení.
Je to tragedie,
to je překvapení.
Snad nikdo nečekal,
kdo znal děj.
Láska?To pouhý
lstivý čaroděj.
Ještě se nekončí,
že by přišla změna?
Ne, zdřejmě ne.
Scéna je němá.
Příběh již je
autorem napsaný.
Námi byl jen
na jevišti podaný.
Autor Dindane, 11.01.2008
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: lalej, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí