Krásná

Krásná

Anotace: ....

Jsi krásná,
A když měsíc hladí Tvou tvář
celý se chvěje
Jsi krásná,
A když slunce hřeje tvou tvář
Hoří silněji
Jsi krásná,
A když tě vidím
Chvěji se a hořím

Jsi krásná,
A kdyby ses dotkla měsíce
On by zahořel
Jsi krásná
A kdyby ses dotkla slunce
Ono by zhaslo
Jsi krásná,
A kdyby ses mě dotkla
Zahořel bych a zhasl

Jsi krásná,
A kdybys políbila měsíc…
Kdybys políbila slunce…
Nevím, co by se mohlo stát
Jsi tak krásná
A kdybys políbila mě
Zastavilo by se mi srdce

..
Autor Andee, 11.01.2008
Přečteno 293x
Tipy 8
Poslední tipující: pejrak, maena, Petbab, Pišák
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chci, chci, chci ... být alespoň tým Sluncem

11.01.2008 18:09:00 | Petbab

Kráááásná - opravdu

11.01.2008 17:00:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí