Láska

Láska

Anotace: ...

Ach lásko,
Prsten s Ďáblem sis vyměnila
Jak se Ti líbily hvězdy
Když zářily
Jak se Ti líbila ta noc
Kdy svítily v Tvých očích
Jak se Ti líbilo se jich dotýkat
A chtěla jsi je mít
To ten prsten jimi vykládaný
To ta světla v Tvých očích
A ani jsi nevěděla…
Temný kruh noci obemknul démanty
A když jsi se probudila
Už jsi měla na prstě
napsáno ano září jež dohořela

...
Autor Andee, 11.01.2008
Přečteno 366x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, maena, Dračičák, Pišák, wind4ever
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

1*

11.01.2008 17:05:00 | Pišák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí