Růže

Růže

Anotace: O zklamání a vzkříšení lásky...

Už netřeba se stále vracet zpátky
do míst,
kde láska zmizela zadními vrátky.
Zůstala po ní zlomená růže a pošlapaná tráva.

Šel kolem Tulák a růži vzal,
svou vůní ještě zlákala
a tráva? ta zase svěží,nového rána se dočkala.

Netřeba plakat nad láskou ,co láskou ani nebyla,
jen pro další růži plakat chci ,
co lístky svými ,té lásce cestu pokryla.

Nenajde každá růže svého Tuláka.
Autor Solledat, 11.01.2008
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí