Vyznání III

Vyznání III

Anotace: ...v náruči...s polibky od něžných múz...

Až z nebes sestoupí poslední andělé,
slzy už nebudou tak potřeba,
hedvábím už nebudu stírat tvé slzy,
budu se ti jen chtít s něčím svěřit,
pár slovíček skrz popraskané rty,
do tvých úst budu potichu pronášet,
budu se usmívat, vrásky nechám stranou,
srdce otevřu, má náruč nezůstane prázdnou...

Až z nebes poslední mrak zmizí,
noc plná hvězd nastane,
a tam, na té krajině bez všech snů,
budu ti to do náruče šeptat:
" Mám tě rád..."
Autor Láďa, 11.01.2008
Přečteno 700x
Tipy 9
Poslední tipující: ziriant, Milissa, Nút, BlackTangerine, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Jůůůůůůů ta je hebounkatá... hladí když ji čtu .."o)

11.01.2008 21:40:00 | Nút

krásné vyznání.. Nic moc komentář, já vím..ale nic lepšejšího mně nenapadlo...

11.01.2008 21:29:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí