Neřeknu

Neřeknu

Anotace: ...Ne, neřeknu..

Neřeknu tí, jak moc jsem měla ráda.
Dnes na mé vlasy tíše padál sníh.
A možná ještě ted' mé srdcé háda
a neuhodné...
Tícho v ulicích.
Šla jsem bez čepice, bez šály
a snažíla se vnímat okolí.
Psy mí svou smutnou písen' zaspívaly
a řekla jsem, že snád to přebolí.
Neřeknu tí, jak moc jsem měla ráda,
nebot' ja toto nikdy neříkam.
Snád ty to víš, snád jsem tě dobře znála,
na to abych neříct, jak ráda mám..
Autor Alisa 16, 11.01.2008
Přečteno 306x
Tipy 1
Poslední tipující: Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí