Nevím co cítím...

Nevím co cítím...

Anotace: zklamání z jednoho človíčka...

Co si jen myslet mám,
když ani nevím,
když vzpomínám
co cítím...

Chtěla bych vrátit čas
avšak to nejde,
aby ses vrátit zas
co na tom sejde.

Už je to jedno
čas všechno vyřeší,
je to jak vran hejno
který tě vyděsí.

Je to jak útěk
z bitevního polí,
je to jak úštěk
psů bijících holí...
Autor sarycek, 11.01.2008
Přečteno 359x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jj, takto si to někdy myslíme všecí ...

18.01.2008 21:18:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí