Myšlenky

Myšlenky

Anotace: ..před spaním

Sám na velké bílé posteli
jak já
ani myšlenky na Tebe
spát nechtěly
sám v černé tiché tmě
vidím obrys tvých vnad
snažím se marně Tebe
ne jen polštář nahmatat
sám pod dekou měkkou tvojí
nasávám vůně
tvé zbylé vůně
po pokoji
ještě myslím na Tě
často večer
jak krásně bylo
jak s Tebou krásně bylo
zamilován ,že bych brečel
Autor ten v koutě, 12.01.2008
Přečteno 414x
Tipy 2
Poslední tipující: Tanzania
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Samotnému smutno...ST

01.10.2009 08:50:00 | Tanzania

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí