Cestou svou

Cestou svou

Anotace: někdy mě emoce přemůžou

jemné chvění cítit v těle
pohled očí
v krku se ti svírá
touha jako ton co se line

život jako chtíč
kterého nemůžeš dosáhnout
co nejvíc chceš
to nedostaneš

jen melancholická hudba zní ti v uších a ty víš
že je pozdě na lásku

tak co zbývá
jen vzpomínkou se nemůžu hřát
srdce se nechce odloučit a jít svou cestou.

srdce pláče, je pozdě, krev jako slzy kutálí se cestou do zapomnění..
Autor Meriel, 12.01.2008
Přečteno 474x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Danah, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně smuténkové.

12.01.2008 22:52:00 | Psavec

krásně vyjádřené téma...které je mi blízké..

12.01.2008 16:34:00 | Badya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí