ODEJDI!!!

ODEJDI!!!

Anotace: miluju ho a tolik nenávidim....pište komentáře

odešel si už kolikrát,
ale pokaždý ses zase vrátil.
já si přeju jediné
aby ses mi ze života navždy ztratil!
miluju tě tak moc až tě nenávidim,
doufám že tě už víckrát neuvidim!
že neucítím tvoje ruce
jak se mě dotýkají
nechci se trápit...
myšlenky na tebe at umírají!
odejdi..ale už se nevracej nikdy zpět..
já tě vidim a hroutí se mi celej svět!
věřila jsem tomu,
že by jsme spolu mohli navždy být...
realita je jiná
tohle je blbost
a ty si má životní chyba!
tak odejdi...ubližuješ mi a
už se nikdy nevracej
jinejm holkám hlavu zamotej
a zase je jen využíj
a odkopni!
JAKO MĚ!!!
Autor Deniska, 12.01.2008
Přečteno 392x
Tipy 2
Poslední tipující: pennywise, Erion Fate
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jojo, odi et amo...známe..

23.01.2008 22:07:00 | pennywise

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí