ty lásky přelude !!!

ty lásky přelude !!!

Anotace: je to možná trochu smutný, ae je to tak..je to život!!!!!!!!!!!

Ty modré oči, ten krásný úsměv, ty něžná slova, co psal jsi mi před spaním
Ty krásné noci při nichž jen o tobě sním
Ta beznaděj, to zklamání
Ten krutý osud, co slzy do očí vhání
Ty pravdy kruté a stejně tak ty lži milosrdné
Ty romantické noci, to nebe hvězdné
Ta krása začátků a stejně tak těch konců stesk
Ty dny, kdy milovala jsme tě moc, ty chvíle, kdy měla jsem na tebe vztek
To všechno co bylo a už není
Ty okamžiky, kdy člověk pro lásky krásu slzy roní
To všechno co bylo, není a už nikdy nebude ?!!!
Táži se tebe, ty čisté lásky přelude!!!
Autor sh@rusk@, 12.01.2008
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí