Měsíc

Měsíc

Anotace: :)

Měsíc pluje noční oblohou,
tou tajemnou a černou tmou.
V plné své kráse osvěcuje kraj
a já ve snu stoupám k výšinám.
Obláčky po černé obloze plují,
třpytivé hvězdy po nebi poletují.
Já jsem ten měsíc a hvězdy mí přátelé,
které moc ráda mám,jsou jak mí andělé.
Žádné starosti,jen samé radosti.
Život je přece krásný,
tak žij dokud sílu máš.
Řekni svým přátelům,
jak moc je ráda máš.
Tajemný měsíc pluje oblohou,
tou černočernou tmou,
a já můžu klidně spát,
když vím že existuje někdo,
kdo má mě moc rád.
Autor GhoticGirl, 12.01.2008
Přečteno 371x
Tipy 1
Poslední tipující: gftgffhbnjbhvgmjvfjngf
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí